Frequentieregelaar FLC500

HomeFrequentieregelaar FLC500

Frequentieregelaar FLC500

De frequentieregelaar FLC 500 is bedoeld voor robuuste toepassingen waarbij V/F of Vector Control aansturing benodigd is. De eenvoud van deze frequentieregelaar vertaalt zich in instelgemak en robuustheid / bedrijfszekerheid. Daarnaast zorgt de compacte bouwvorm en de voorbereiding op dinrailmontage bij de vermogens tot 18,5kW ervoor dat deze frequentieregelaar goed is in te passen in een paneel / schakelkast.

De grotere vermogens hebben een eigen gecoate stalen behuizing.

Dit type frequentieregelaar is geschikt voor uiteenlopende toepassingen. Typische toepassingen voor deze frequentieregelaar zijn onder andere compressoren, ventilatoren, pompen, lopende banden, hijswerktuigen, algemene machinebouw en meer. De frequentieregelaar is geschikt voor asynchrone AC motoren / 3fase motoren / draaistroommotoren. De wijze van aansturen is op van van V/F (Volt Frequentie verhouding) met slipcompensatie of Vector Control. Aansturing kan met behulp van digitale ingangen en een potmeter en bediening van het display.

Ook zijn er verschillende bussystemen mogelijk.

Speciale heavy duty coating van de elektrische componenten bieden bescherming tegen stof, vocht, chemische belasting en trillingen. De frequentieregelaar is ontworpen met het oog op minimalisatie van EMC en voldoet aan de Europese Richtlijn 2002/95/EG, beperking van het gebruik van bepaalde gevaarlijke stoffen (RoHS) in elektrische en elektronische apparatuur.

  • Page 1 of 3
  • 1
  • 2
  • 3