Frequentieomvormer

Home BlogFrequentieregelaarFrequentieomvormer
Frequentieomvormer Fluxcon

Frequentieomvormer

Comments off

De frequentieomvormer wordt voor veel toepassingen toegepast. De frequentieomvormer is er voor eenvoudige toepassingen zoals kleine transportbanden, maar ook voor nauwkeurige en zware hijsapplicaties waarbij veiligheid en positioneren belangrijk is. Welke frequentieomvormer het meest geschikt is in uw specifieke situatie hangt af van de toepassing.

Frequentieomvormers van Fluxcon spelen in op de wereldwijd groeiende behoefte om processen te controlerend, kosten te besparen en het milieu te ontlasten. Met de Fluxcon frequentieomvormer wordt de procesveiligheid verhoogd, het rendement verbeterd en tegelijk het gebruiksgemak en comfort vergroot.

Dagelijks wordt er door miljoenen mensen wereldwijd gebruik gemaakt van frequentieomvormers die worden toegepast in alle denkbare sectoren zoals automobiel industrie, olie en gas, water, cement, chemie, data centers, voedsel en dranken, metaal, mijnbouw, havens, vuilverwerking, papier industrie maar ook in procesautomatisering. Frequentieomvormers drijven motoren aan die gekoppeld zijn aan pompen, ventilatoren, compressoren, transportbanden, hijskranen en andere machines. De frequentieomvormer wordt ingezet door eindgebruikers die hun proces willen verbeteren, door paneelbouwers die geïntegreerde oplossingen bieden en door de machinebouw / OEM markt in hun machines en apparaten. Voor de diverse markten en applicaties biedt Fluxcon maatwerk oplossingen.

Frequentieomvormer leveringsprogramma Fluxcon

Het productenpakket van Fluxcon bestaat uit elektronische componenten voor de besturing van elektromotoren. Het aanbod kent productgroepen als Frequentieomvormers, softstarters, remweerstanden, brake choppers, smoorspoelen en netfilters.

Fluxcon wordt gekozen door onze klanten op basis van gezond verstand. Wij bieden de beste prijs kwaliteitsverhouding en een spoedige levering. Fluxcon engineering biedt oplossingen op basis van gezond verstand.

Simpele oplossingen zijn vaak de beste. Fluxcon streeft ernaar openheid te geven over de gekozen oplossingen en denken graag met u mee om samen tot de beste oplossing te komen voor uw proces of applicatie.

Daarbij zijn de producten merk-onafhankelijk. U kunt bijvoorbeeld dus de remweerstand ook toepassen op een vreemd merk Frequentieomvormer.